I. Cine suntem
Site-ul web https://picaturadesanatate.ro este oferit de “PICATURA DE SANATATE SRL”, CIF 42110742, cu adresa în Sibiu, str. Stefan cel Mare, nr 147, Bl. 2, ap 10, jud. Sibiu, denumită în cele ce urmează Societatea.

Modalități de contact:
Prin e-mail: contact@picaturadesanatate.ro – pentru întrebări referitoare la produse, procedura de comandă, metode de plată, metode de livrare etc.;
Prin telefon la numarul: 0757 890 707 sau 0369 440 438;
Prin intermediul paginii Facebook https://www.facebook.com/picaturadesanatate
Prin poștă la adresa de corespondență: Sibiu, str. Stefan cel Mare, nr 147, Bl. 2, ap 10, jud. Sibiu.

II. Despre picaturadesanatate.ro
picaturadesanatate.ro este un site web care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a comanda produsele afișate. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau la telefon.

Informațiile de pe acest site au un caracter informativ și educațional. Nu furnizăm sfaturi medicale și nu înlocuim consultul medical de specialitate. Informațiile oferite se bazează pe literatura de specialitate, informațiile oferite de doTERRA și experiența personală. Dacă aveți probleme medicale, consultați-vă doctorul!

III. Proprietatea intelectuală
Conținutul și designul picaturadesanatate.ro, precum și orice alt material având legătură cu acesta aparțin Societății și/sau colaboratorilor săi – acolo unde acest lucru este specificat în mod expres (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui sa utilizeze sau să reproducă materialele picaturadesanatate.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societății.
Este permisă crearea legăturilor web către paginile picaturadesanatate.ro, atâta timp cât această acțiune nu prezintă serviciul picaturadesanatate.ro într-o lumină falsă, înșelătoare, defăimătoare sau ofensivă. Nu puteți folosi logo-ul societății sau alte proprietăți grafice, sau mărci ca parte a legăturilor web fără a deține permisiunea din partea Societății.

IV. Înregistrarea și comanda
Site-ul picaturadesanatate.ro poate fi accesat în mod gratuit, simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de crearea unui cont de utilizator pe site. Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de site, precum achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletter-ului picaturadesanatate.ro sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să vă înregistrați ca utilizator (crearea unui cont de utilizator este opțională și presupune să folosiți și o parolă pentru a vă autentifica ulterior). Înregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de către dumneavoastră a Termenilor și Condițiilor de utilizare a picaturadesanatate.ro și a Politicii de Confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate.

Întrucât prevederile Termenilor și Condițiilor de utilizare și ai Politicii de Confidențialitate ( https://picaturadesanatate.ro/politica-de-confidentialitate/) pot fi modificate, vă rugăm să le revedeți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile picaturadesanatate.ro.

Dacă folosiți acest Site, sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dumneavoastră de utilizator, creat pe site și sunteti de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul dumneavoastră de utilizator.

picaturadesanatate.ro poate oferi produse pentru copii sub 14 (patrusprezece) ani, dar le vinde adulților. Dacă aveți mai puțin de 14 (patrusprezece) ani, puteți achiziționa produsele picaturadesanatate.ro, numai cu ajutorul unui părinte sau tutore.
picaturadesanatate.ro își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreție.

V. Datele Personale
Prin înregistrarea ca utilizator al picaturadesanatate.ro vă vom solicita date personale precum: numele și prenumele, adresa de email, adresa pentru livrare, număr de telefon etc..
Vă rugăm să accesați pagina în care vă este prezentată Politica de Confidențialitate pentru a vă informa cu privire la informațiile colectate de picaturadesanatate.ro, cu privire la modul în care sunt folosite acestea, precum și la drepturile cu privire la protejarea intimității dumneavoastră.

VI. Cum se comandă

VI.1. Procedura
Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe picaturadesanatate.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:

  • identificarea și alegerea produselor, adăugarea acestor în coșul de cumpărături;
  • înregistrarea dvs. ca utilizator al picaturadesanatate.ro sau opțional crearea unui cont;
  • livrarea produselor comandate va fi însoțită, dacă este cazul, și de alte materiale de la producător;
  • livrarea produselor se face, de obicei, în maxim 10 zile;
  • plata se va efectua ramburs, la primirea coletului.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe picaturadesanatate.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care site-ul își derulează operațiunile.

VI.2. Prețurile
Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe picaturadesanatate.ro reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adăugată de 9% pentru produsele alimentare sau 19% pentru cele nealimentare, valabilă în România).
Prețurile finale de cumpărare pot fi prețuri sugerate de către producători sau furnizori, sau pot fi estimate în funcție de prețurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat.

VI.3. Metode de plată
În acest moment, puteți să plătiți numerar/cash la livrare; după plasarea comenzii veți primi prin e-mail informațiile relevante pentru comanda dumneavoastră, sub forma unei facturi proforme, urmând să efectuați plata produsului către persoana care efectuează livrarea.

În curând se vor putea efectua plăți on-line cu card VISA sau MasterCard prin https://www.mobilpay.ro/

Netopia - Mobil Pay

VI. 4 Livrarea
Livrarea se va efectua doar pe teritoriul Romaniei, taxa de transport fiind de 20 de lei (daca nu sunt kilometri suplimentari fata de sediul curierului din orasul dumneavoastra – aceste situatii fiind rezolvate telefonic).
Durata de livrare poate varia între 1-10 zile! Produsele sunt însoțite de factură fiscală.

VII. Descrierea și returnarea produselor
Societatea depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de precis. Cu toate acestea, nu garantează că descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legătură cu acestea sunt precise, complete, curente sau fără erori. Dacă un produs oferit pe picaturadesanatate.ro este diferit față de descrierea aferentă acestuia de pe site, îl puteți returna respectând prevederile politicii de returnare a produselor a site-ului și în conformitate cu legislația română în vigoare.

Societatea își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și descrierii produselor prezente pe site-ul picaturadesanatate.ro, fără o înștiințare prealabilă. Descrierile produselor prezente pe site-ul picaturadesanatate.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Fotografiile de pe site-ul picaturadesanatate.ro au caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produsul final.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului, în conformitate cu dispozițiile Ordonanței nr.130/2000.
În cazul în care doriți să valorificați acest drept, aveți obligația
de a returna produsul cumpărat în ambalajul original, sigilat, nedeteriorat, pe cheltuiala dumneavoastră. Nu se acceptă retur la flacoane desigilate!

VIII. Forța majoră
picaturadesanatate.ro nu poate fi făcută responsabilă pentru nici o întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința picaturadesanatate.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la picaturadesanatate.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa funcționării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele picaturadesanatate.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația română în vigoare.

IX. Publicitatea
picaturadesanatate.ro poate afișa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum și la produse ori servicii aparținând terților. Prin utilizarea picaturadesanatate.ro vă exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

X. Reclamații
Orice reclamații ați avea, se vor trimite la adresa de email: contact@ picaturadesanatate.ro.

picaturadesanatate.ro respectă dreptul la proprietatea intelectuală a terților. Dacă ați observat că site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, vă rugăm să ne trimiteți o înstiințare la adresa de email: contact@picaturadesanatate.ro .

XI. Legislația aplicabilă
Serviciile oferite de Societate prin intermediul picaturadesanatate.ro sunt guvernate de dispozițiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerțul electronic și Ordonanța 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță.
Termenii și condițiile picaturadesanatate.ro se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul picaturadesanatate.ro. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre părți se vor supune rezolvării instanțelor judecătorești competente din Sibiu.