BalanceOil+ AquaX (300 ml)

,

Combinația noastră unică, brevetată într-o formulă solubilă în apă. Emulgatorii naturali vă permit să amestecați suplimentul cu orice lichid rece pentru a îmbunătăți gustul, textura și în multe cazuri absorbția Acizilor Grași Esențiali Omega-3. Conținut: 300 ml.

335 lei

Cod Produs: ZBOA300 Categorii: ,

BalanceOil+ AquaX
Unele persoane, în special copiii, au dificultăți legate de gustul uleiurilor de pește în general, iar unele sunt slab absorbante. BalanceOil+ AquaX este o inovație în știința legată de acizii grași esențiali Omega-3. AquaX este o formă de BalanceOil+ care conține Aquacelle, un emulgator natural unic care dizolvă BalanceOil+ în apă sau în orice lichid rece. Aproape tot gustul și textura din ulei dispar, iar în multe cazuri absorbția de acizi grași esențiali Omega-3 crește de fapt. Amestecați pur și simplu doza zilnică de BalanceOil+ AquaX în apă sau orice lichid rece ales de dvs. și experimentați cum, practic, gustul și textura uleiului de pește dispar. Pur și simplu agitați sticla, apoi turnați într-un pahar cu aproximativ 200 ml sau mai mult, din lichidul rece ales de dvs., după care amestecați, beți și savurați! Formula științifică BalanceOil+ combină ulei de pește de grad unic, conținând cantități benefice atât de Omega-3, cât și de Omega-7, cu o măsură certificată științific de ulei de măsline care furnizează polifenoli, fitonutrienți și Omega-9 în cantități foarte mari și contribuie astfel la stabilitatea oxidativă sporită a lipidelor Omega-3.4 Polifenolii se leagă de acizii Omega-3 și acționează ca antioxidanți eficienți, prevenind oxidarea lipidelor.4 Polifenolii uleiului de măsline imită polifenolii prezenți în mod natural în pește și transferă acizii Omega-3 prin organism până la livrarea lor sigură în membranele celulare. Polifenolii și lipidelemarine colaborează într-un mod extrem de sinergic, făcând posibilca organismul să absoarbă, să regleze și să mențină în siguranțănivelurile Omega-3 peste cele 8% necesare pentru a obține unechilibru Omega-6:3 sub 3:1. Raportul mediu Omega-6:3 în cazul persoanelor care nu iau un supliment de Omega-3 este de 12:1 pentru Europa de Nord, 15:1 pentru Europa și 25:1 pentru SUA, după cum indică analiza celei mai mari baze de date din lume de acizi grași esențiali, cu peste 600.000 de teste analizate la laboratorul independent Vitas Analytical Services. După administrarea produselor BalanceOil+ timp de 120 de zile, raportul mediu în toate aceste zone geografice este sub 3:1.

Uleiul de măsline extravirgin Spaniol din BalanceOil+
BalanceOil+ este făcut cu ulei de măsline extravirgin din măsline spaniole Picual, selectate datorită bogăției lor în Omega-9 și conținutului foarte mare de antioxidanți. Omega-9 (acidul oleic) reprezintă o caracteristică importantă, care susține în mod activ normalizarea concentrațiilor de colesterol din sânge.4 Măslinele au calitatea recoltării timpurii, iar în proces sâmburii sunt scoși și numai fructele sunt presate la rece, rezultând un ulei extravirgin bogat în Omega-9 (acid oleic) cu un conținut foarte ridicat de antioxidanți denumiți polifenoli (peste 750 mg/kg), ambele cu mai multe efecte benefice.15 Polifenolii protejează BalanceOil+ în sticlă, dar și mai important, și celulele dvs.

Tocoferoli naturali
Amestecurile de tocoferoli sunt antioxidanți folosiți adesea în suplimentele alimentare. Tocoferoli naturali utilizaţi sunt produși fără GMO, distilați din uleiuri de înaltă rafinare din boabe de soia, foarte rafinați, care sunt supuși unei rafinări ulterioare şi, prin urmare, nu conţin proteine din soia. Aceasta înseamnă că nu există alergeni prezenți. Compoziţia tipică este: alfa-, beta-, gama- şi delta-tocoferoli.

Vitamina D3 pură
BalanceOil+ conține vitamina D3 (colecalciferol). Utilizăm vitamină D3 naturală, obținută din lanolină, o grăsime care se găsește în mod natural în lâna de oaie. Vitamina D3 se obține prin dizolvarea unui precursor al Vitaminei D3 din lanolină. Acesta este apoi modificat chimic și activat prin expunerea la lumină ultravioletă (UV). Procesul chimic este comparabil cu procesul care are loc în pielea umană atunci când aceasta produce vitamina D3 datorită expunerii la lumina soarelui.

Aquacelle – un emulsificator natural
Emulsificatorul utilizat în BalanceOil+ AquaX este obținut numai din surse naturale, de ex. ulei de cocos, ulei de citrice, ulei de ovăz și surse similare. Atunci când AquaX este amestecat cu un lichid rece, emulsificatorul dizolvă AquaX în picături foarte mici şi astfel se amestecă cu lichidul. Textura şi gustul AquaX aproape dispar. Amestecați-l cu suc de portocale sau orice altă băutură cu o aromă puternică, iar gustul va dispărea complet. Nu amestecaţi niciodată AquaX cu lichide calde.

Important
Este foarte important să agitaţi corect sticla de fiecare dată când doriţi să turnaţi doza zilnică în pahar.

Ingrediente:
Ulei de peşte emulgatori (ulei de cocos fracționat, poliglicerol poliricinoleat, monogliceride i digliceride ale acizilor grai, ulei de ovăz, lecitină, ulei de măsline), Extract bogat în tocoferol (antioxidanți), ulei de lămâie, vitamina D (colecalciferol).

Valori nutriţionale (12 ml)
Ulei de peşte 6627 mg
Acizi grași Omega-3 2478 mg
din care C20:5 (EPA) 1283 mg
din care C22:6 (DHA) 683 mg
Ulei de măsline 4092 mg
din care acid oleic (Omega-9) 3069 mg
din care polifenoli 3,5 mg
Vitamina D3 (400 % din VR*) 20 ug
*VR = valoare de referință

Recomandare de utilizare: 0,15 ml per kilogram greutate corporală. Ajustaţi dimensiunea porţiei pe baza greutăţii corporale. Adulţi cu greutate corporală de 50 kg: 7,5 ml zilnic. Adulţi cu greutate corporală de 80 kg: 12 ml zilnic. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Un supliment alimentar nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Atenție: Dacă luați medicamente anticoagulante, consultați-vă medicul înainte de a utiliza BalanceOil+.

Păstrare: Depozitaţi sticlele nedeschise într-un loc uscat, întunecat, la temperatura camerei sau în frigider. Depozitaţi flacoanele deschise la frigider și utilizați în termen de 45 de zile. Uleiul poate deveni tulbure la temperaturi mai mici de 4°C din cauza solidificării uleiului de măsline. Uleiul se va clarifica la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.