Datorită aromei distincte și aplicațiilor sale infinite, Lavanda (Levănţica) este utilizată de secole. În antichitate, romanii și egiptenii foloseau Levănţică în apa de baie și la gătit. De atunci, mulți au descoperit numeroasele beneficii date de Levănţică. Uleiul esențial de Levănţică este utilizat pe scară largă la fabricarea produselor cosmetice și a parfumurilor. Aplicat local, uleiul de Levănţică este deseori folosit pentru atenuarea imperfecțiunilor tenului.

Vezi produse https://picaturadesanatate.ro/?s=levantica