Explicarea programului de recompensare a loialității (LRP)
https://vimeo.com/314793631

Explicarea planului de compensare
https://vimeo.com/314793393

LRP reprezintă Programul de Recompensare a Loialitatii. Programul încurajează loialitatea și vă recompensează pentru plasarea comenzilor lunar. Funcționează ca un „autoship” unde comenzile sunt programate și procesate automat în fiecare lună (daca o o faci manual).

Câștigați un procentaj in puncte cadou, de fiecare dată când efectuați o achiziție. Cand iti creezi un cont doTERRA si setezi LRP-ul, inca din prima luna castigi 10 % inapoi in puncte cadou. Si atata timp cat continui sa ai comenzi lunare, adaugi cate 5 % la fiecare 3 luni pana la 30 %.
Vei continua sa castigi ulterior cate 30 % in fiecare luna, pe termen nelimitat, atata timp cat mentii LRP-ul.
Acesti 30 % sunt peste cei 25 % discount fata de pretul retail pe care il obtii imediat dupa inrolare – astfel vei avea in final 55 % discount dupa 12 luni de la inrolare + LRP lunar.

Dacă includeți si ofertele suplimentare gratuite din fiecare luna, de fapt avantajele sunt peste 55 %.
Nu exista nici o obligatie, in orice moment doresti poti „opri jocul” si sa renunti la programul LRP – bineinteles pierzand avantajele „jocului” (procentul cumulat pana atunci si punctele neconsumate – asa ca daca e cazul, consuma toate punctele inainte sa faci asta). Vei putea oricand sa re-iei programul LRP, dar vei porni din nou de la 10 % – vezi, ca intr-un joc 🙂

 • ai nevoie de minim 1 PV comanda pentru a mentine programul si pastra punctele cumulate (cel mai ieftin produs este un balsam de buze)
 • ai nevoie de minim 50 PV comanda lunara pentru a castiga puncte cadou si a creste procentajul cu 5% la fiecare 3 luni (aproximativ 50 euro)
 • in cazul in care comenzile tale lunare sunt plasate pana in data de 15 ale lunii (inclusiv) si depasesc 125 PV – beneficiezi de POM (product of the month, cadoul lunii)
 • in cazul in care ai echipa (fie ca-s inrolati de tine, fie ca sunt plasati de upline) ai nevoie de 100 PV pentru a fi eligibil de comisioane.

ATENTIE ! Exista DOUA tipuri de comenzi:

 1. LRP
 2. Standard order
  Doar comenzile de tip LRP genereaza puncte cadou, % si cadoul lunii (POM). Ai grija ce tip de comanda plasezi.

COMANDA STANDART ONE TIME
Singurul avantaj sunt cele 25 % discount la produse. Nu vrei sa faci comenzi „one-time”, nici macar in cazul in care nu vrei comenzi lunare. Poti sa o faci LRP, sa astepti punctele si sa anulezi LRP inainte de data setata luna viitoare.

COMANDA LRP

 • 25 % discount fata de retail
 • e prestabilita lunar
 • poate fi oricand editata si modificata (continutul cosului de cumparaturi si data programata de livrare)
 • poate fi oricand anulata (telefonic din motive de securitate)
 • castigi puncte cadou
 • cresti % de recompensare a loialitatii
 • te califica pentru diverse promotii lunare
 • te face eligibil de plata comisioanelor

CATEVA DETALII CHEIE:

 1. nu puteti plasa o comanda LRP in luna inrolarii, ci doar in luna urmatoare dupa inrolare
 2. poti sa ai mai multe comenzi LRP intr-o luna daca iti doresti
 3. punctele cadou expira in 12 luni de la data castigarii lor, asadar cheltuie-le in timp util.
 4. exista o taxa de 2 euro la fiecare comanda „cumparata” cu puncte cadou, asa ca e mai intelept sa aduni mai multe o data (100-200) si sa le cheltui o data
 5. pastreaza punctele cumulate plasand o comanda de macar 1 PV in loc sa-l anulezi
 6. plaseaza comenzi de minim 50 PV o data ca sa castigi puncte de loialitate pentru ele
 7. NU castigi alte puncte de loialitate aferent produselor „cumparate” cu puncte de loialitate, asadar ai grija la valoarea PV-ului de la final din cosul tau de cumparaturi inainte sa procesezi comanda, mai ales daca nu vrei sa scazi sub 50 PV (pentru crestere) sau chiar 100 /125 PV (daca ne referim la comisioane sau promotii).